MASELLA

MASELLA
Dia i nit

Estació encarada al nord, situada a l’obaga, cosa que permet una de les temporades més llargues del Pirineu. Gran part de l’estació, exceptuant cotes altes, està al mig del bosc, on la qualitat de la neu és excel·lent ja que queda a recer de ventades.

Veuren més
MASELLA

FONT ROMEU
Estació familiar

Deixa't seduir per la bellesa de la nostra estació, situada al cor de la Cerdanya francesa. Envoltada dels cims més emblemàtics dels Pirineus Orientals, terra d'excepció catalana, al cor del Parc Natural Regional, a prop d'Espanya i Andorra, reconegut per la seva mitjana de 325 dies de sol a l'any. També és famós per la seva qualitat de neu garantida pels 500 canons de neu.

Veure’n més
FONT ROMEU
FONT ROMEU
LA MOLINA

LA MOLINA
Estació familiar

La majoria de la seva extensió està situada a la Cerdanya, té 71 quilòmetres esquiables repartits en 68 pistes per a tots els nivells, un snowpark de grans dimensions i el super pipe més gran dels Pirineus. A més, dins l’oferta lúdica per al públic no esquiador ofereix un gran nombre d’activitats, com són raquetes de neu o segway sobre neu.

Veuren més
LA MOLINA

GUILS FONTANERA
Estació d'esquí nòrdic

Guils Fontanera és una zona amb moltes possibilitats per als aficionats a l’esquí nòrdic. Gràcies a la situació geogràfica, en una vessant d’influència atlàntica, compta amb més temps d’innivació. Quan el centre està a ple rendiment, pot oferir a l’esquiador fins a 34 km de pistes.

Veure’n més
GUILS FONTANERA
GUILS FONTANERA
LES ANGLES

LES ANGLES
Estació familiar

L'estació de poble dels Angles és l'estació per a totes les modalitats, tant per als amants del surf com per als esquiadors. L'estació ha aconseguit forjar la seva reputació gràcies a la seva capacitat d'innovació permanent en el món de l'esquí amb conceptes originals, un domini de la qualitat i un panorama excepcional. Les petjades, traçades al bosc, indueixen el respecte per la natura.

Veuren més
LES ANGLES